Sunday, 10 March 2013

. . . . . . . . . . ..

assalamualaikum

aku tak taula nak start dari mana. .hermm. .termasuk hari ni dah 10 hari masuk bulan 3. .bulan ni banyak sangat event . baru2 ni aku baru ja habis exam ujian rasmi1,minggu depan pulakk aku dgn membe sekelas kena buat persembahan dekat depan . :') belum cakap hari sabtu nih , aku dengar ada pesco. .20/3 pulakk result spm 2012 nak keluar , haii aku pulakk yang rasa cuak semacam nih =='' hujung bulan ni pulakk abang aku nak pergi daftar PLKN. dia dapat dekat lumut. .habislah botak rambutmu wahai abang. . haha *gelak jahat . semoga result calon2 spm 2012 mendapat keputusan yang cemerlang , aminn . bak katanya memang sibukla bulan nih . sejak2 ni aku malas sangat nak belajar . rasa tak semangat ! aduh ! bahaya ni lagi 5 bulan nak exam percubaan spm. . aku langsung tak rasa apa2 . .:'(kalau boleh tahun ni aku nak buat sehabis baik supaya aku dapat capai cita2 aku selama ni . .berharap je pun tak boleh kalau tak diiringi dengan usaha kan ?

No comments:

Post a Comment